Mitt äventyr

2013-06-17
19:33:24

Hemlandstoner
Ingenting går väl upp emot att sitta ute på bakgården i nästan sol och känna doften av koskit i hagen? Satt och tänkte på Esse och Finland idag när vi lekte med Tingle på bakgården. Precis vid tomtgränsen går nämligen stängslet till kohagen och det doftade precis som hemma. Skönt att man för en gångs skull kunde sitta i t-skjorta utomhus utan att frysa.
Något som Tingle aldrigfår nog av är apport. När man en gång börjat får man räkna med att han inte slutar förrän pinnen verkligen försvinner... och då hittar han en ny!
Jonathan
 
Har jobbat med barnen idag, vilket jag också ska göra imorgon. Sedan blir det två dagar i stallet igen på onsdag torsdag. Det är faktiskt lättare att ha båda pojkarna hemma samtidigt än bara Cameron.
Men nu ska vi precis gå ut genom dörren och vidare till tjejerna för kvällsmat. Mary och David ska äta hos hennes uncle så vi tar helt enkelt vårt pick och pack och går över till grannen så att vi slipper laga mat själva. Ska sätta upp lite fler bilder när jag hinner men nu.. MAAAT!
 
Kram//Lexie

Vill du säga något:
Namn: Kom ihåg mig?
E-post:  
Har du blogg:  
Kommentar: