Mitt äventyr

2016-03-06
15:56:30

På nya äventyr
Nu börjar det vara ett verkligt bra tag sedan min äventyrliga sommar då jag besökte Irland för första gången. Mycket har hänt sedan dess, både bra och dåligt, så jag tänkte det var dags att dela med mig här också ifall ni missat mina något sporadiska och inte så regelbundna inlägg på min andra blogg
Sedan sist har jag alltså tagit mitt pick och pack och faktsikt flyttat till Irland för att studera Design for Stage and Screen Costume Design, ett område som jag i åratal har pratat om att jag vill studera. Detta hände i höstas och sedan dess har jag tilbringar mina dagar på IADT i Dún Laoghaire i den bortglömda lilla bunkern längst bak på campus som kallas The Backlot.
Mycket annat än studier har jag inte hunnit med, det är en intensiv kurs som kräver att vi är i skolan 9-17 måndag till fredag. Några besök till min kära oas på västkusten har jag hunnit med och äventyren frotsätter komma i from av översvämmningar, nattliga promenader, musikaler och såklart oändliga timmar på flygplatser.
Egentligen hade jag tänkt använda denhär bloggen för också dessa äventyr, de äger ju faktiskt rum på Irland, men det kändes som att den här bloggen var för speciell för det. Så från och med nu tror jag att jag väljer att avsuta detta kapitel av mitt irländska äventyr. Bloggen kommer finnas kvar men några fler inlägg tror jag inte det kommer att bli på ett bra tag. 
 
Så från alla tre versiner av mig, äventyren frotsätter.
Alexandra, Alex & Lexie